Tasokkaalla, nykyaikaisella ja taloudellisella kalustollamme takaamme asiakkaillemme erinomaisen matkustusmukavuuden, turvallisuuden ja pienen hiilijalanjäljen.

Oletko bongannut meidät liikenteessä? Helposti tunnistettavat rekisterikilvet KA-5, KA-7, KA-10, KA-18, KA-19 ja KA-20 autoineen ajavat päivittäin ympäri Pohjois-Savoa ja ajoittain kauempana.

  • Edustusluokan sedanit Mercedes Benz S350d Lang, Mercedes Benz S560e Lang, Mercedes Benz EQS450+(sähkö) ja Tila-auto Mercedes Benz Sprinter AllBlack
  • 1-8 henkilön Euro 6-luokan esteettömät invalidi- ja paarivarustellut taksit
  • Turistivarustellut linja-autot 10-58 henkilökapasiteetilla

Kun tavallinen ei riitä

Mercedes Benz S-Class Lang ”KA-7”

Mercedes-Benz 560eL Plug-in hybrid

Edustusajoneuvojen lippulaiva S-Class. Kaikki mukavuusvarusteet ja äänetön sähköllä liikkuminen tekevät matkustamisesta nautinnollista ja ekologista.

Auto soveltuu edustusajoon sekä vaikkapa hääkuljetuksiin. Palvelu toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, esimerkiksi ilman taksikupua ja mainoksia. Myös saatavilla henkilönturvauspalvelut.

MB S-Class Lang ”KA-5”

Mercedes-Benz 350d bluetec L

Auto soveltuu edustusajoon sekä vaikkapa hääkuljetuksiin. Palvelu toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, esimerkiksi ilman taksikupua ja mainoksia. Myös saatavilla henkilönturvauspalvelut.

Mercedes-Benz Sprinter ”KA6”

319 V6 cdi AllBlack

Edustusajoneuvo kahdeksalle henkilölle. Auto varusteltu kilpatason hifi-järjestelmällä, suoratoistopalvelut ovat käytössä, Playstation 5, takailmastointi, kääntyvät istuimet, viinikaappi, motorisoitu väliseinä jossa mm. kojelautakuvaa tvstä.

Sopii myös esteettömiin kuljetuksiin.

EURO 6 ESTEETTÖMÄT AJONEUVOT

VieVie välitysyhtiön alla Kuopio/Siilinjärvi alueella liikennöivät esteettömät ajoneuvomme ovat kaikki Euro 6 päästöluokiteltuja MB tai VW tila-autoja nykyaikaisilla mukavuus/turvallisuus varusteilla. autoissamme myös lasten isofix turvaistuimet ja korokkeet saatavillla.

Varusteina meiltä löytyy myös, pyörätuoleja, paareja, siirtymälautoja ja muita apuvälineitä tarpeen mukaan.

Kaikissa tila-autoissamme on parannettu äänentoisto ja äänieristys.

EURO 6 TURISTI/INVA VARUSTELLUT PIKKUBUSSIMME

MB Sprinter Euro 6 -pikkubussimme, joista saatavilla joko invaversioita 16 istumapaikalla tai täysturistivarusteltuja 19 paikkaisina.

Volvo 9700HD Euro 5 AdBlue

57+1+1hlöä

Turvavyöt kaikissa istuimissa, wc, ilmastointi, tilavat turisti-istuimet ”lentokonepöydillä”, langaton mikrofoni, dvd, jääkaappi, Lukkiutumattomat jarrut ja ajovakaudenhallintajärjestelmä.

CITROEN JUMPER EURO 6 PAKETTIAUTO

VUOKRATTAVA CITROEN JUMPER PAKETTIAUTO HINTA ALK. 20 €/H, 120 €/VRK
TOIMITUS JA NOUTO SOVITTAESSA

Tilava ja ketterä B-kortilla ajettava nykyaikainen pakettiauto hyvillä turvavarusteilla.

Tavaratilan mitat (mm):
Pituus: 3 705
Hyötyleveys: 1 870 (pyöränkoteloiden kohdalla 1 420)
Hyötykorkeus: 1 932

Käyttötilavuus: 13 m2

Eurolavoja: 4 kpl

Varusteina muun muassa ilmastointi, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella, Bluetooth audio (esim. Spotify) ja handsfree, vetokoukku lastausaskelmalla, vakionopeudensäädin, liukuovi tummennetulla ikkunalla ja ylitaittuvat takaovet tummenetuilla laseilla

Vetokyky: 2 500 kg
Kantavuus: 1 200 kg

Hinta: 120 €/vrk
20 €/h
tai klo 8–16 aikavälillä 80 €
AINA ILMAN KILOMETRIRAJAA
Myös nokkakärryt ja peräkärry kuuluvat vuokraan tarvittaessa.
Omavastuu vahingon sattuessa vain 500 €