Kuvaus

MATKA PERUTTU  VÄHÄISEN KYSYNNÄN VUOKSI..

KOITETAAN UUDELLEEN SYKSYN MILJOONAKIRPPIKSEEN.

 

Lähtö oheisen aikataulun mukaan kohti Tuuria.  Miljoonakirppis järjestetään Kyläkaupan tapahtumakentällä, mikäli vain Korona-tilanne tapahtumat sallivat edelleen toukokuussa.
Kyläkauppa samoin kuin me noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja tilannetta seurataan päivittäin.

Ajamme Pieksämäen ja Jyväskylän kautta ja pidämme menomatkalla kahvitauon Vaajakosken ABC:llä. Saavumme Tuuriin n. klo 11.15.

Kyläkauppa on kasvanut huimasti vuosien varrella sekä kooltaan että valikoimaltaan ja kerännyt samalla ympärilleen kokonaisen kauppakylän.

Tuurin Keskisen kyläkauppaan on kolme sisäänkäyntiä, joista jokainen on aivan oman näköisensä ja ne jäävät Tuurissa vierailevien mieleen.
Kyläkaupan Tavarapuotiin pääsee kahdesta eri sisäänkäynnistä. Punainen maalaistalo on toiminut sisäänkäyntinä vuodesta 2000 asti ja uusi sininen palatsijulkisivu valmistui v. 2017.

Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edessä kohoaa suuri OnnenKenkä-monumentti, joka on toivottanut matkailijat tervetulleeksi Tuuriin noin 20 vuotta.

Kauppakadulla asiakkaita palvelee ulkopuolisten yrittäjien lisäksi myös Kyläkaupan matkamuistomyymälä, jonka valikoimaan kuuluu Kyläkaupan omia tuotteita.

Tuurissa on ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on koko perheelle. Tämä kokonaisuus on nähtävä ja koettava henkilökohtaisesti.

Lähdemme Tuurista kotimatkalle klo 16.15.  Myös paluumatkalla pidämme tauon Vaajakoskella.

MATKA-AIKATAULU:
6.50  Taulumäki tori
7.00  Matkakeskus, Varkaus
7.45 Pieksämäki, keskuskadun pysäkit (ilmoita tarkka pysäkki lisätiedoissa)

HINTA:  40 eur/hlö,  sisältää kuljetuksen