26.7.2023 BADDING – RAULI ELÄÄ, Mikkelin kesäteatteri

65,00 

13 paikkaa jäljellä

Valitse matkustajien määrä:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lähde mukaan kesäteatterimatkalle Mikkeliin.

BADDING – RAULI ELÄÄ!

Vaikuttava musiikkinäytelmä suomalaisen rockin legendasta!

Mikkelin Teatterin Naisvuori -näyttämön kesäteatteri esityksessä sukelletaan kesällä 2023 Rauli Badding Somerjoen kiehtovaan elämäntarinaan, kun musiikkinäytelmä Badding – Rauli elää! nähdään Naisvuori-näyttämöllä.

Läpimurtokappale Fiilaten ja höyläten nosti Baddingin suursuosioon 1973. Pari vuotta myöhemmin julkaistiin varmasti Baddingin tunnetuin biisi Paratiisi, joka nousee soittolistoille yhä uudelleen vielä tänäkin päivänä. Lisäksi hänet muistetaan ikivihreistä kappaleistaan Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet ja Pilvet karkaa, niin minäkin.

Esiintymispelko ja suosion tuomat paineet varjostivat kuitenkin nuoren, lahjakkaan ja herkän taiteilijan elämää, joka päättyi hänen ollessa vasta 39-vuotias.

Baddingiä esittää Karlo Haapiainen. Muissa rooleissa nähdään Aapo Oranen, Aija Pahkala, Anu Palevaara sekä Tomi Turunen.

Livebändin tahdittaman ja musiikintäyteisen näytelmän on käsikirjoittanut Otto Kanerva. Ohjauksesta vastaa pitkän teatteri- ja televisiouran tehnyt laulaja, näyttelijä ja ohjaaja Anu Hälvä.

ROOLEISSA
Karlo Haapiainen, joka luo monipuolista uraa näyttelijänä mm. Helsingin Kansallisteatterissa, on taitava laulaja sekä nykyään myös kirjailija. Hän toimii myös solistina ja sanoittajana Karlo Haapiainen & Varaslähtö -orkesterissa.

Aija Pahkala,  Putouksesta tuttu näyttelijä 
Aapo Oranen, myös tullut tunnetuksi Putouksesta.
Anu Palevaara, joka on tullut tunnetuksi Salatut Elämät -sarjan seuraajille.
Tomi Turunen, vierailijana Kokkolan kaupunginteatterista.
Näytelmän ohjaa Anu Hälvä, jonka puolestaan moni muistaa 90-luvun hittisarjoista Blondi tuli taloon ja Metsolat.
Hälvä on laulaja, näyttelijä ja ohjaaja, joka on monipuolisen uransa aikana toiminut Kokkolan kaupunginteatterin toisena johtajana, levyttänyt kolme musiikkialbumia ja ohjannut useita näytelmiä.Ennen näytöstä käymme lounaalla Ramin konditoriakahvilassa Visulahdessa ja tutustumassa Mikkelin Kenkäveron upeaan puutarhaan.

Mahdollisuus myös nauttia Kenkäveron kahvilan/kaupan antimista omakustanteisesti.

MATKAN HINTA 65 EUR/HLÖ, sisältää kuljetuksen, lounaan ja pääsylipun teatteriin. Laskutus ennakkoon, mieluiten sähköpostilla.
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 25.6.2023 MENNESSÄ.

MATKA-AIKATAULU:
13.20  Taulumäki
13.30  Varkaus matkakeskus
15.00  Lounas
16.00  Kenkävero
17.00  Siirtyminen Mikkelin kesäteatterille Naisvuorelle
18.00  Esitys alkaa
20.00  Esityksen päätyttyä kotimatkalle.

 

Lisätiedot

Kyytiintulopaikka

13.20 Taulumäki tori, 13.30 Matkakeskus, Varkaus

Otsikko

Go to Top