Kuvaus

Lähde katsomaan Kuopion kaupunginteatteri musikaali-iloittelua  HOMMA HOITUU.

Musikaali lajin riemullisimmasta päästä!

New York, 1959. Kaiken kokenut Broadway-tuottaja Max Bialystock on suurissa rahavaikeuksissa. Kirvelevien tappioiden jälkeen Max ja hänen kirjanpitäjänsä Leopold Bloom keksivät nerokkaan ja nopean rikastumiskeinon: ”Kerätään kaks miljoonaa dollaria ja tehdään maailman surkein show. Napataan ne rahat ja painutaan Rioon.”

Kaksikko päättää etsiä kaikkien aikojen mauttomimman käsikirjoituksen sekä palkkaavat täysin lahjattoman pääosan esittäjän ja ohjaajan. Ja sitten vain odottamaan murska-arvosteluja. Suunnitelma on aukoton… tai niin he ainakin luulevat.

Tarina perustuu Mel Brooksin kulttimainetta nauttivaan Oscar-palkittuun elokuvaan vuodelta 1967. Musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla vuonna 2001 ja voitti huimat 12 Tony-palkintoa rikkoen siihenastisen ennätyksen, jota piti hallussaan Hello, Dolly. Huiman suosion saaneesta musikaalista tehtiin elokuva vuonna 2005. Nyt tämä hävyttömän hauska hitti-musikaali saapuu Kuopion kaupunginteatterin suurelle näyttämölle.

Rooleissa: Puntti Valtonen, Mikko Rantaniva, Mikko Paananen, Risto Korhonen, Atte Antikainen, Lotta Vaattovaara, Santeri Niskanen, Sari Happonen ja Lina Patrikainen.
Musikaalin on ohjannut Tommi Auvinen.

MATKAN HINTA 65 eur, sisältää lipun ja kuljetuksen.
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 22.10.2023 MENNESSÄ.
MATKA LASKUTETAAN ETUKÄTEEN.

MATKA-AIKATAULU:
10.35   Kangaslampi, koulun pysäkki
11.10    Matkakeskus
11.20    Taulumäki tori
11.25    Varkauden portti, rampin pysäkki
13.00   Esitys alkaa
16.00   Kotimatkalle esityksen päätyttyä