Kangaslammin Auto Seuraava kohteemme 28.10.2017 TAIKASORMET, Joensuu

HARMONY SISTERS, Joensuun Kaupunginteatteri

Kotimaan matkat

28.10.2017

28.10.2017 HARMONY SISTERS, Joensuun Kaupunginteatteri

Lähde viettämään Joensuun kaupunginteatteriin syksyistä iltapäivää nauttien Harmony Sistersien tunnetuiksi tekemistä lauluista.

Ennen teatteriesitystä mahdollisuus lisämaksusta (8 eur) käydä pikaisesti TAIKASORMET, Kädentaito-messuilla Joensuun Areenalla.

KUVAUS MUSIKAALISTA:
Vera, Maire ja Raija Valtonen olivat norjalais-suomalaisen äidin ruotsinkielisiä tyttäriä, jotka syntyivät Venäjällä, kasvoivat kansainvälisessä Kotkassa, esiintyivät niin Helsingin filmistudioilla kuin jatkosodan viihdytysjoukoissakin ja päätyivät natsi-Saksan propagandakiertueelle kiertämään Eurooppaa.

Siinä sivussa he tutustuivat aikansa tunnetuimpiin viihdetaiteilijoihin, kokivat seikkailuja ja perustivat perheen, uskoivat, kärsivät ja rakastivat, pakkasivat taas laukkunsa ja lähtivät yhä uudelleen valloittamaan maailmaa. Heidän valintojaan leimasivat rohkeus, kunnianhimo ja peloton heittäytyminen.

Harmony Sisters on kuin Suomi-neito: kosmopoliitti, joka naamioitui sinivalkoiseksi.

Elina Snickerin kirjoittama Harmony Sisters on koskettava ja vauhdikas musiikkiteatteriesitys, joka seuraa nuorten naisten elämää kolmen sodan varjossa 1910-luvun lopulta aina 1950-luvulle asti. Esityksessä kuullaan monia Harmony Sistersin rakastetuimpia tulkintoja kuten Josef, Josef, Pieni sydän ja Kodin kynttilät. Se on kertomus kolmesta sisaresta, jotka valloittivat laulullaan koko Euroopan ja siinä sivussa suomalaisten sydämet.

Sisarusten rooleissa
Maire Valtonen – Maria Sarkkinen
Vera Valtonen – Mirva Kuivalainen
Raija Valtonen – Suvi-Maaria Virta

MATKA-AIKATAULU:
8.20 Taulumäki tori
8.30 Matkakeskus
8.30 Kangaslampi, syöttö Sarkamäkeen
8.40 Könönpelto, Joensuun ramppi
8.50 Sarkamäki

x      Joensuu messut tai kaupungilla olo aikaa

13.00 Näytelmä Joensuun kaupunginteatterissa alkaa

15.45 Kotimatkalle esityksen päätyttyä

48€

Elämysmatkoja ja
paljon muuta